Uleiul Simi's are o aromă specială și este ideal de adăugat peste diferite specialități gastronomice.
Vă recomandăm:
- Bruschete
Bruschetele cu ulei din seminţe de dovleac se pot servi pe platou şi ca aperitiv.
- Salată de cartofi: (pt. patru persoane) - tradiţională în sud-estul Austriei.
Se amestecă bine și se pot savura ca specialitate austriacă.
Salata de cartofi cu ulei din sâmburi de dovleac este o salată uşoară, dar şi saţioasă şi delicioasă.
- Salată de vară
Se serveşte imediat.
- Supa cremă de dovleac: (pt. patru persoane)
Se taie dovleacul in bucățele mici, la fel si cartoful și morcovul.
Într-o oală se prăjește puțin usturoiul cu untul si cu ghimbirul. Apoi se pun bucațelele de dovleac, cartof, morcov. Se toarnă apă, cât să acopere ingredientele, sare, piper după gust, si Chillie. Se lasă la fiert 20 min. Apoi se face puree cu blender-ul.
După gust și plăcere se poate adăuga în farfurie o lingură de smântână, seminţe de dovleac și ulei Simi's.
- Somon cu garnitură de orez (pentru 4 persoane)
Se iau 4 medalioane de somon, sare, piper,1 lamaie
Pentru garnitura se iau 300 gr. orez Basmati, 800 ml apa, 1 lg. ulei.
Se pune orezul la fiert în apă cu sare aproximativ 20 min.
Somonul se spală în apă rece, se lasă puţin la scurs, se condimentează, apoi se pune la prăjit, în tigaie sau la grătar, şi se lasă la rumenit pe ambele părţi.
Se serveşte pe farfurie 1 bucată file somon şi orezul peste care se toarnă ulei din seminţe de dovleac, Simi's.
*Bineînţeles se poate varia cu grătar din piept de pui sau alte tipuri de fripturi.
- Topping peste înghețata de vanilie.
Dieser Kommentar wurde vom Autor entfernt.
AntwortenLöschenadica super :)
AntwortenLöschen